Lütfen ülkenizi ve dilinizi seçiniz.
Harita

Dekoratif Panel

Dekoratif Panel

Genel Bilgiler

VISION

MEDELAM melamin kaplı paneller, MDF üzerine melamin uygulanması sonucu elde edilir. Bu paneller, geniş desen yelpazesi ve malzeme kombinasyonları ile mobilya ve iç dekorasyon için çok çeşitli uygulama olanakları sunmaktadır.

TEKNOLAM - YONGALAM melamin kaplı paneller, yonga lehva üzerine melamin uygulanması sonucu elde edilir. Bu paneller, geniş desen yelpazesi ve malzeme kombinasyonları ile mobilya ve iç dekorasyon için çok çeşitli uygulama olanakları sunmaktadır.

 

GLOSSMAX

GLOSSMAX high gloss levha, ileri ve eşsiz bir teknoloji ile çeşitli endüstriyel proseslerden geçerek, melamin kaplı MDF veya Yonga Levhanın yüzeyine tutkal ve UV akrilik lak uygulanması sonucunda elde edilen, dekoratif parlak yüzeyli ahşap paneldir. Melamin kaplı yüzeye sadece fiziksel değil mükemmel bir kimyasal tutunum da sağlayan polimerik tutkal (hot coating) işleminin kimyasal kürlenmesinden sonra uygulanan lak ile birlikte kesim kalitesi ve işlenebilirlik açısından diğer parlak yüzeylere göre çok daha üstün bir yüzey elde edilir.

 

GLOSSMAX PRO

GLOSSMAX PRO high gloss levha, ileri ve eşsiz bir teknoloji ile, çeşitli endüstriyel proseslerden geçerek, melamin kaplı MDF veya Yonga Levhanın yüzeyine tutkal ve UV akrilik lak uygulanması sonucunda elde edilen dekoratif parlak yüzeyli ahşap paneldir. Calender Coating Inert teknolojisi sayesinde minimuma indirgenmiş yüzey efektleri ile yüksek bir yüzey kalitesi ve etkileyici bir parlaklık elde edilmiştir. Melamin kaplı yüzeye sadece fiziksel değil mükemmel bir kimyasal tutunum da sağlayan polimerik tutkal (hot coating) işleminin kimyasal kürlenmesinden sonra uygulanan lak ile birlikte kesim kalitesi ve işlenebilirlik açısından diğer parlak yüzeylere göre çok daha üstün bir yüzey elde edilir.

 

MATTPLUS

MATTPLUS ekstra mat levhalar; melamin kaplı MDF veya Yonga Levhanın yüzeyine ileri ve eşsiz bir teknoloji ile tutkal ve UV akrilik lak uygulanması sonucunda elde edilen dekoratif ekstra mat yüzeyli ahşap levhalardır. Excimer teknolojisi ile yansıyan ışığın mükemmel dağılımı sağlanarak elde edilen üstün kaliteli yüzeyler, doğal görünümleri ile etkileyici matlığı ön plana çıkarmaktadır. Soft touch dokunma hissine ek olarak yüksek parmak izi dayanımına ve kolay temizlenebilirlik özelliğine sahip ürünler ahşapta matlığın asaletini gözler önüne sermektedir. “Ekstra matlık ve kalite” ilkesiyle yola çıkılan bu süreçte elde edilen yüzeyler uygulanan prosesler açısından rakipsizdir.

 

EVOGLOSS

Yüksek parlaklık seviyeli, şık görünümlü ve ayna efektli parlak yüzeyleri ile yaşam alanlarınıza derinlik katan, mat yüzeyleri ile de yaşam alanlarınıza doğallık taşıyan, mikro çizilmelere ve solmaya karşı yüksek dayanımı ile uzun yıllar ilk günkü görüntüsünü koruyan, kolay temizlenebilmesi yanında yüzeylerde temizlikten kaynaklı parlaklık kaybı yaşanmayan ve trendlere öncülük eden modern parlak ve mat desenler.

 

ÇİZİLMEZ AKRİLİK

Akrilik panel, standartların üzerinde kalite özelliklerine sahip MDF levhaların üst yüzeyine, dünyanın en iyi akrilik üreticisi Senosan’ın çizilmelere karşı ekstra dayanıklı am 1800topx  malzemesinin, arka yüze ise ön yüz ile aynı renk dayanıklı astar kaplanması ile elde edilir.

 

ENDÜSTRİYEL AKRİLİK

Endüstriyel Akrilik Panel, standartların üzerinde kalite özelliklerine sahip MDF levhaların üst yüzeyine akrilik, arka yüzeyine ise ön yüz ile aynı renkte, dayanıklı astar kaplanması ile elde edilir.

 

PRINTPAN

MEDEPAN, TEKNOPAN VE YONGAPAN levhaların tek veya her iki yüzeyinin su bazlı boyayla düz ve ahşap dekorlarla boyanması ile elde edilir. 
MEDELAM, TEKNOLAM VE YONGALAM desenleriyle uyumludur. Yüksek kalite ve uygun fiyat seçenekleri sunar. Çevrecidir. (Su bazlı astar ve son kat boya kullanılmaktadır). 

 

COMPACT PANEL LAM

Compact Panel, geleneksel MDF'den sizi bir adım öteye taşıyan, ≥1000kg/m³ yüksek yoğunluğa sahip kompakt levhaların ahşap levha sektöründeki öncüsüdür.

Compact Panel levhalar homojen siyah lif dağılımı sayesinde freze, cnc gibi ahşap işleme makinalarında kolaylıkla uygulama olanağı sunar ve fiziksel ve mekaniksel etkilere karsı yüksek direnç özelliklerine sahiptir.

E0 emisyon standartlarında üretilmektedir.

Compact Panel üretiminde sürdürülebilir orman kaynakları kullanılmaktadır.

Kullanım Alanları

MELAMİN PANEL KULLANIM ALANI

Mobilya, profille çevrili ön paneller, yüksek kalitede raf panelleri, duvar panelleri, dekoratif paneller, laminat kaplama, folyo, mutfak mobilyaları ve ofis mobilyaları için kullanılır.

 

LAKLI PANEL KULLANIM ALANI

Mutfak dolabı, banyo dolabı, yatak odası, ray dolap, genç odası, ofis mobilyaları, dekorasyon ve tüm modüler ürünler iç mekan kullanımına uygundur.

 

EVOGLOSS KULLANIM ALANI

Mutfak dolabı ve banyo dolabı kullanımına uygundur.

 

ÇİZİLMEZ AKRİLİK - ENDÜSTRİYEL AKRİLİK KULLANIM ALANI

Mutfak dolabı ve banyo dolabı kullanımına uygundur.

 

PRINTPAN KULLANIM ALANI

Mobilya arka panelleri, kapanan elemanlar, çekmece zeminleri, kapı panelleri, çekmece ve baza içi olarak kullanılmaktadır.


COMPACT PANEL LAM KULLANIM ALANI

Okul, Hastane, Kubikal uygulamalar, AVM gibi yoğun ortak kullanım alanlarında dekoratif kullanımlara uygundur.