Lütfen ülkenizi ve dilinizi seçiniz.
Harita

Prensiplerimiz

PRENSİPLERİMİZ

Sorumlu Olur, Güven Veririz

Oluşturduğumuz değerin sürdürülebilir olması gerektiğinin farkındalığı ile tüm paydaşlarımıza karşı hakkaniyet, hesap verebilir olma, sorumluluk bilinci ve şeffaflık ile hareket ederek güven vermeye özen gösteririz.

PRENSİPLERİMİZ

Yapıcı ve Alçakgönüllü Oluruz

Alanımızda en iyisi olmaya çalışırken başarılarımızdan gurur duyarız; fakat bu başarıların bizi kibre sürüklemesini asla istemeyiz. Hem güçlü bir ekip olmaya odaklanırız hem de birbirimize karşı yapıcı bir tutum sergileyerek bin bilsek bile bir bilene danışma mottosu ile sürekli öğrenme ve birlikte başarma kültürünün önünü açmak isteriz.

PRENSİPLERİMİZ

Kulak Verir, Birlikte Başarırız

Ürün ve hizmetlerimizin başarısını artırarak gücümüzü koruruz. Aynı zamanda uzun soluklu ve sağlıklı bir başarının, çevremize derinlemesine kulak vermekten, birlikte başarma kültüründen ve müşteriyi merkeze alarak hareket etmekten geçtiğini biliriz. Farklı sesleri derin dinlemenin, paydaşımıza yaşattığımız deneyime odaklanmanın ve duygulara hitap etmenin güçlü bir birlikte başarma kültürü oluşturacağına inanırız.

PRENSİPLERİMİZ

Çıtayı Yükseltir, Fark Yaratırız

Daha az kaynak ve enerji ile daha fazlasını yapmanın ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Sürekli öğrenme ilkesi ile merak ederek, bilgimizi güncelleyerek işimizi sorgulayıcı bir gözle değerlendirir ve inovasyon ile pazarda oyun kurucu olmak isteriz.

PRENSİPLERİMİZ

Veriden Güç Alır, Sonuç Üretiriz

Her bir çalışanımız, işin doğru ve zamanında yapılması için tutku ile çalışır. İş hayatında hızın önemli olduğunu biliriz. Zorluklara rağmen yılmaz, pozitif tutum ve inancı kaybetmez ve sonuç alma tutkusu ile hareket ederiz. Her bir aksiyonumuzu yeni nesil veri analitiği ile karar alma ve problem çözme tekniklerini kullanarak yapılandırmak bizi biz yapar.

PRENSİPLERİMİZ

Fark Eder, Fark Ettiririz

Kastamonu Entegre’de her bir yönetici, ekibinin mutlu ve motivasyonu yüksek bir biçimde ortak performans kültürüne katkı sağlayan kişiler olma yolunda ilerlemeleri için çaba gösterir. Liderlerimiz ortak vizyonu fark eder ve ekiplerin motive bir biçimde bu ortak vizyona koşmalarını sağlar.

PRENSİPLERİMİZ

Rehber Olur, Geliştiririz

Kastamonu Entegre’de her bir yönetici, koçluk ve mentorluk tekniklerini bilip kullanmayı ekiplerinin gelişimine katkı sağlamayı uzun vadede şirketin sürdürülebilir insan kaynağına sahip olması ve işlerin etkin yürüyebilmesi için bir anahtar olarak görür. Bu nedenle ekibin üstün performans sergilemesinin önündeki engelleri kaldırmak ve ekibini geliştirmek yöneticilerimizin prensibidir.

PRENSİPLERİMİZ